Scouts Groen/Wit - 12 tot 15 jaar

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud en zit je elke donderdag toch maar thuis? Dan is de Scoutsgroep echt iets voor jou! Samen met leeftijdsgenoten ga je leuke dingen doen. De ene week een gaaf buiten spel, de andere week bouwen we stoere vlotten en zo zijn er nog vele andere gave activiteiten die we doen tijdens onze opkomsten. Tijdens kampen koken we op vuur en maken we gaven tochten die je altijd bij zullen blijven.

Groen of Wit?

Door het enorme succes en het grote aantal leden, is de Scoutsgroep in twee groepen gesplitst: Scouts Groen en Scous wit. Deze groepen hebben andere leidingteams, maar zijn doen verder dezelfde activiteiten, draaien op hetzelfde tijdstip en gaan over het algemeen ook samen op kamp.

Kampen / weekenden

Ongeveer drie keer per jaar gaan de Scouts een weekend weg. Ook doen ze mee aan de Regionale Scouting Wedstrijden. In 2015 hebben een paar Scouts zelfs gewonnen en mochten ze door naar de Landelijke Scouting Wedstrijden. Ook gaan De Scouts de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp. Ze overnachten dan in tenten en doen veel stoere activiteiten.

Opkomsten

Onze opkomsten zijn elke donderdag van 19:00 tot ongeveer 20:30 uur.
De jaarlijkse contributie bedraagt €125,-.

Doe altijd kleding aan die vies mag worden en schoenen waar je ook een ren-spel mee kan doen. De programma's zijn veelzijdig, dus je weet 'nooit' van te voren wat je te wachten staat die avond!

Contact

E-mailadres: scouts@scoutingdelier.nl

Geïnteresseerd?

Geef dan een belletje, of kom gewoon donderdag om 19:00 naar de scouting. Je mag eerst drie keer proberen. Vind je het leuk, dan krijg je een inschrijfformulier mee.

Leiding