Scouts Groen/Wit - 12 tot 15 jaar

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud en zit je elke donderdag toch maar thuis? Dan is de Scoutsgroep echt iets voor jou! Samen met leeftijdsgenoten ga je leuke dingen doen. De ene week een gaaf buiten spel, de andere week bouwen ze stoere vlotten en zo zijn er nog vele andere gave activiteiten die ze doen tijdens onze opkomsten. Tijdens kampen koken de Scouts op vuur en maken ze gave tochten die je altijd bij zullen blijven.

Groen of Wit?

Door het enorme succes en het grote aantal leden, is de Scoutsgroep in twee groepen gesplitst: Scouts Groen en Scous wit. Deze groepen doen dezelfde soort activiteiten en hebben op hetzelfde tijdstip opkomst. Af en toe draaien de groepen gezamenlijke opkomsten.

Ongeveer twee keer per jaar gaan de Scouts een weekend weg. Ook doen ze mee aan de Regionale Scouting Wedstrijden. In het Westland heet dat de WSS (Westlands Scouting Spektakel). De Scoutsgroep die deze wedstrijd wint, mag door naar de Landelijke Scouting Wedstrijden.

Naast de weekendjes, gaan de Scouts in de zomervakantie op zomerkamp. Ze overnachten dan in tenten ergens op een kampterrein in Nederland en doen veel stoere activiteiten.

Onze opkomsten zijn elke donderdag van 19:00 tot ongeveer 20:30 uur.

Doe altijd kleding aan die vies mag worden en schoenen waar je ook een ren-spel mee kan doen. De programma's zijn veelzijdig, dus je weet 'nooit' van te voren wat je te wachten staat die avond!

E-mailadres: scouts@scoutingdelier.nl

Stuur een mailtje, of kom gewoon donderdag om 19:00 naar de scouting. Je mag eerst drie keer proberen. Vind je het leuk? Dan krijg je een inschrijfformulier mee.

Scouts groen leiding

Thomas Boekestijn