Explorers - 15 tot 18 jaar

De Explorers is de groep voor leden van 15 tot 18 jaar. Het grote verschil met de Scouts is dat de programma’s veel zelfstandiger worden gedraaid. De Explorers stellen bijna iedere week hun eigen opkomst samen, waardoor er een heel divers programma ontstaat.

Wat bij de Explorers vooral heel erg belangrijk is, is de gezelligheid. Dit kan je dan ook bij de Explorers van scouting De Lier heel goed terug vinden!

Scouting De Lier heeft 2 Explorer groepen: Explo's paars en explo's glitter.

Kampen / weekenden

Zomerkampen en weekenden worden door de Explorers zelf georganiseerd. De zomerkampen duren een week en gaan altijd naar het buitenland. Weekendjes weg vinden wat dichter bij huis plaats.

Opkomsten

De opkomsten voor Explo's Glitter zijn op woensdag om 19:30 uur. Voor Explo's Paars is dat op donderdag om 19:30. De opkomsten duren tot 21:00 uur duurt. Vaak blijven de Explorers na afloop nog even hangen in het bankenlokaal. De opkomsten zijn variërend, doordat ze zelf hun programma samenstellen.

De jaarlijkse contributie bedraagt €136,-.

Contact

Contactpersoon: Rozemarijn Boekestijn
E-mailadres: explorers@scoutingdelier.nl

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schuif dan gezellig aan op de donderdagavond en leer nieuwe leeftijdsgenoten kennen!

De groep staat open voor iedereen, dus kom gezellig langs! De eerste drie keer kun je gratis komen kijken.

Explo's Glitter leiding

Explo's Paars leiding